Jaap Blom - feestzanger en entertainer


Hieronder een overzicht van de cd's die Jaap Blom heeft uitgebracht, als ook diverse cd's waar hij als zanger en/of producer aan heeft meegewerkt.


Jaap Blom - In de haven van mooi Amsterdam
Juni 2012 is de nieuwe cd/dvd verschenen van zanger entertainer en dj Jaap Blom getiteld "In de haven van mooi Amsterdam". Deze cd is landelijk uitgebracht door Flowersound Records. Het nummer staat tevens op de CD box "Amsterdamse Top 100" op disk 2. Deze CD box is o.a. verkrijgbaar bij TV Oranje, de CD hal en Bol.com.

Het nummer is geschreven door Bart van der Post en Tini Blom en geproduceerd en gearrangeerd door Bart van der Post. Het nummer is opgenomen in de studio's, Studiobase te Westwoud en Flower Sound Studio te Bovenkarspel.


De cd van Jaap Blom getiteld "Jij bent mij de liefde niet meer waard". Deze is landelijk uitgebracht door Flowersound Records.

Het nummer is geschreven door Bart van der Post en Tini Blom en geproduceerd en gearrangeerd door Bart van der Post. Het nummer is opgenomen in de studio's, Studiobase te Westwoud en Flower Sound Studio te Bovenkarspel.


Jaap Blom - IJskoel bier
De cd van Jaap Blom getiteld "IJs koel bier". Deze cd is een productie van Flowersound i.s.m. Bart van der Post en is geschreven door Tini Blom.

 


Jaap Blom - Taxi
De cd van Jaap Blom getiteld "Taxi". Deze cd is een productie van Flowersound i.s.m. Bart van der Post en is geschreven door Tini Blom.

The Flowers - Veel te mooi voor mij
Samen met zijn vrouw Tini Blom heeft Jaap Blom met het allround duo The Flowers de cd uitgebracht met de titel "Veel te mooi voor mij". Het tweede nummer op deze cd is getiteld "Hi Ha Haringlied".

The Flowers - Verzamel CD
Deze verzamel cd van The Flowers is een heerlijke mix van eigen werk en nummers van anderen met o.a. het lekkere eigen feestnummer IJs Koel Bier, maar ook op deze cd diverse nummers van anderen zoals een Hollandse Swing Medley, Tulpen Uit Amsterdam Medley, Rondje Feest Medley en nog vele andere liedjes. In totaal 38 liedjes op 1 CD.

De vrouw van Jaap Blom heeft ook diverse cd's uitgebracht welke zij samen met Jaap Blom ook heeft geproduceerd. Deze cd's zijn allemaal uitgebracht door hun eigen platenlabel Flowersound Records.
Tino Blom - Geen afscheid kunnen nemen
Tini Blom - Jong leven is geen afval
Tini Blom - Twee gouden ringen
Verzamel CD

Ook voor diverse andere artiesten heeft Jaap Blom diverse nummers geproduceerd, waaronder 4 single cd's van de zanger Werner Redlich, welke ook allemaal zijn uitgebracht door Flowersound Records.
Werner Redlich - When I close my eyes
Werner Redlich - Isabella
Werner Redlich - Baby come back
Werner Redlich - Your eyes throw a kiss

Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records