Jaap Blom - feestzanger en entertainer

 
De nieuwe cd van Jaap Blom getiteld "In de haven van mooi Amsterdam".

Jaap Blom - In de haven van mooi Amsterdam

In de haven van mooi Amsterdam is een gezellige meezinger, geschreven door Tini Blom en Bart v/d Post en is landelijk uitgebracht door Flower-Sound-Records te Bovenkarspel. Het nummer is opgenomen in Studiobase te Westwoud en Flower-Sound-Studio te Bovenkarspel. De videoclip is door het team van Flowersound opgenomen en zoals de titel al doet vermoeden, uiteraard in Amsterdam.

Na het succes van zijn vorige singles "Taxi ", "IJs koel Bier" en "Jij bent mij de liefde niet meer waard", die nog steeds regelmatig op de TV zenders, TV Oranje en Sterren.NL te zien zijn, komt Jaap Blom nu met het nummer "In de haven van mooi Amsterdam".

Jaap Blom die vanaf zijn 7e jaar tot zijn militaire dienst in Amsterdam heeft gewoond, weet hierdoor in dit lied als geen ander de sfeer van de Haven over te brengen. Zijn hele leven is hij al te vinden in de muziek en entertainment wereld, als bassist, drummer, gitarist en zanger/entertainer. Solo reist Jaap het hele land door als Zanger, DJ en entertainer, waarbij gezelligheid boven aan staat.

Samen met zijn vrouw Tini Blom runnen zij hun bedrijf Flower-Sound-Studio. Flowersound bestaat uit een. geluidsopname studio, uitgeverij, platenlabel en video producties. Daarnaast treden zij nog regelmatig op als Allround Duo The Flowers. Zij brengen dan een avondvullend programma met zang en entertainment en veel interactie met het publiek.


Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records