Jaap Blom - feestzanger en entertainer


U kunt Jaap Blom niet alleen solo boeken met één of meerdere sets als solo zanger, maar ook avondvullend met zijn vrouw als het zijnde het Allround Duo The Flowers. Bij The Flowers is Jaap niet alleen zanger, maar is hij tevens gitarist.

Tevens heeft hij met zijn vrouw een speciaal op maat gemaakt muziek en entertainment programma. Hierbij zullen zij u niet alleen verwennen met diverse soorten van live muziek, maar ook nog met diverse acts in diverse soorten van showkleding. Deze op maat gemaakte programma's zijn eventueel ook te brengen als zijnde een Hollandse Feestavond.

Wilt u een nog uitgebreider programma, dan kan dit met The Party Surprise Show. Hierbij laat Jaap Blom zich niet alleen bijstaan door zijn vrouw, maar ook nog door een extra zanger (dus een avondvullende show met in totaal drie voacalisten). Tussen de showblokken door, die ong. 30 minuten duren, verwent Jaap u als allround dj ook nog met de hits van toen en nu. Dit alles kan eventueel nog worden uitgebreid met een animatie duo (voor het animatie duo zie de "links" pagina).

 
Jaap Blom - feestzanger en entertainer
Over alle mogelijkheden kunt u contact opnemen via de gegevens zoals vermeld op de "contact" pagina.  
 
Klik hier voor meer informatie over Flowersound Records